Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

29 речей, які ти зобов’язаний спробувати в сексі

Втрата невинності — відправний пункт в світ плотських утіх. Якщо вам досі ця справа здається проблематичною, зверніться до прикладу танзанійських юнаків із племені "го-го". Вони долучаються до радощів сексу за допомогою кавуна, у якому попередньо виколупують дірочку собі по смаку. Бахча кличе!

Затримка еякуляції — нехай у вас немає ні секунди зайвого часу на вивчення всякої тантричної нісенітниці, але у всякому разі ви могли б уже навчитися стримувати себе заради задоволення партнерки. Тому що жінці для збудження потрібні не ваші "я вже" після першого поцілунку, а принаймні хвилин 15 старанної уваги.

Мінімум три пози — повинні бути освоєні. У розрахунок не беруться повсякденні варіанти "із сигаретою в руці", "переглядаючи пресу" й "вичавлюючи сто двадцять". Якщо ваша подружка вже досить добре переконалася в тому, що на стелі немає нічого цікавого, для початку спробуйте перевернути її на живіт.

Масаж — мало-мало прохолодного крему на долоні й приваблива до довіри посмішка — цього досить, щоб будь-яка мімоза розстебнула блузку. Зовсім небагато праці й максимум тактильних задоволень. Не вважається, якщо ви оплатили роботу професійного масажиста.

Змусити партнерку порожевіти — це єдиний спосіб переконатися, що ваш секс і справді приносить задоволення. Стогони і метання в темряві ще нічого не значать, а от почервоніння шкіри на грудях — досить вірний показник того, що ви зробили свою справу і довели її до оргазму. Хоча, може бути, це в неї алергія або вона соромиться.

Презерватив з рельєфом — Ви просто зобов’язані були це спробувати! Само собою, вам від нього ні холодно ні жарко, а от їй буде досить цікаво нове відчуття, до того ж гумові реберця затягують на якийсь час солодкий процес.

Третім будеш? — давно вже пора було сказати це її подружці або вашому приятелеві, запропонувавши приєднатися до вас у постелі. У даному пункті необов’язково бути особливо наполегливим і втілювати задумане в життя насильно — друзі можуть і опиратися. Але варто спробувати, чи не так?

Навести порядок у спальні — першою справою викинути її фланелеву нічнушку і колекцію м’яких іграшок з ліжка. Щось не в порядку з жінкою, яка спить в обнімку з плюшевими слониками. Якщо тільки ви не граєте з нею у вчителя і школярку.

Взаємна мастурбація — сексперти запевняють, що це сильно сприяє кращому пізнанню один одного, встановленню психологічного контакту і поліпшенню відносин. Та й правда, спостерігаючи один за одним, ви маєте можливість все розглянути в подробицях і підвищити кваліфікацію.

Безоплатний оральний секс — ця штука вимагає самовіддачі й безкорисливості. Але хіба не варто спробувати обдарувати її оральним сексом без вимог того ж замість хоча б раз, щоб назавжди залишитися в її очах милим і турботливим хлопцем? Можливо, вона розповість про це своїм подругам, і ті теж захочуть скористатися вашою душевною щедрістю.

Полуденний секс — жінки це обожнюють: коли чоловік вже не сонний і ще не втомлений, злегка чужий і неймовірно діловий забігає на п’ять хвилин тільки для того, щоб зайнятися сексом. Та й вам корисно здригнутися серед дня.

Сексуальні іграшки — вимагають того, щоб ними користувалися. Якщо ви ще жодного разу не подавилися їстівними трусиками, не випробували "штучну піхву", не відчули радість від презервативів зі смаковими добавками й не позаздрили непохитної ерекції фалоімітатора, то де ж ви були весь цей час? Хороший секс повинен бути веселим.

Фотосесія — ще одна важлива подія в житті чоловіка: у ваших руках фотокамера, а перед очима — розкинулася в безмежній наготі подружка. Виключно зручний у даному варіанті полароїд (не доведеться червоніти у фотолабораторії). Знімати можна все, навіть саме неймовірне безсоромність. Але зовсім не обов’язково показувати непристойні фотографії своїм приятелям або її мамі.

Подушка — ви ще не здогадалися покласти її під сідниці своєї партнерки? Це допомагає підсилити тиск на клітор, що підсилює її задоволення. Вам же дає можливість більш глибокого проникнення. До того ж подушки нагріються, і на них буде приємно засипати.

Порно — будьте обережні: ваша колекція жорсткого кіно може послабити її збудження, а не підсилити.

 Фахівці стверджують, що жінок не особливо хвилюють візуальні образи й вони воліють користуватися своєю власною уявою. Щоб не ризикувати, запропонуєте їй самій вибрати, що дивитися, але не лякайтеся, коли вона раптом зупиниться на чому-небудь на зразок групового зґвалтування, — це все ж краще, ніж соплива еротична мелодрама.

Синхронний оргазм — погляди на проблему розходяться. Не всі вважають синхронний оргазм верхи насолоди, оскільки ніяких додаткових задоволень він не приносить. Але все-таки приємно, коли таке трапляється. Спроба не катування.

Мазо — не обов’язково використовувати наручники, собачі нашийники і поліцейську палицю. Просто нехай вона вас зв’яже, щоб ви відчули, як це — бути безпорадним в руках норовливої жінки.

Швидкий секс — феміністки вже переконали вас, що постіль існує лише для сексмарафонів, де головний приз — її оргазм? Забудьте. Швидкий секс може бути вельми стимулюючим для жінки, особливо спонтанний. Викинути — нарешті з ліжка її улюбленого йоркширського тер’єра. Ще Наполеон говорив, що головним його ворогом були не австрійці й англійці, а мопсик, що належить його дружині. Якщо ніякі вмовляння, благання і прохання не діють, пригрозіть задушити собачку краваткою.

Купатися! — замінивши включений в розетку фен, замочені повзунки і дерев’яні прищіпки на свічі, вино і ароматну піну, можна чудно відпочити з подружкою у ванні. Древні китайці говорили, що вода здатна передавати думки й енергію людей один одному. А вже що стосується поглиблення контакту. ..

Весь день в ліжку — вища точка гедонізму. Проблема тільки в тому, що комусь із вас двох (ну не вам же!) Таки доведеться вставати, щоб гріти обід і тягнути його в ліжко.

Під’їзд, ліфт, дах. .. —. .. машина, крамничка, туалет в літаку, чортове колесо. .. Ну? Хоч що-небудь зі списку ви вже випробували як сексуальний іподром чи нудно заздрите тим, хто про це барвисто бреше?

Її білизна — це задачка на розкутість. Вона ж ходить у ваших боксерів, ось і ви приміряйте її мереживні трусики. Панчохи — теж у справу. Жінки стверджують, що їм подобається, коли пружний і гладкий капрон обтягує їх ноги. Невже нецікаво?

Брудно лаятися — під час сексу досить модно: Америка і Європа вже щосили матюкається у своїх спальнях. Починати ніколи не пізно, але досить непросто грубо виражатися рідною мовою, при цьому уникаючи образливих для дами інтонацій.

Садо — десь усередині вас спить мачо, ґвалтівник і лиходій. Випустіть його на побивку. Бити дівчину необов’язково, але якщо вона не проти, нехай зробить вигляд, ніби геть відмовляється вступати з вами в інтимні стосунки. Пара кругів по квартирі і бурхливий фінал забезпечені.

Варення і мед — коли немає бджіл і стоматологів, що турбуються про ваше карієсі, тягучі солодкі рідини відмінно злизувати з рук, ніг і живота. Краще, звичайно, якщо ці ноги й живіт належать улюбленій жінці, а не випадковому перехожому.

Груди — груди, яку не тиснуть, як еспандер, і не гризуть, подібно голодному хом’якові, є досить важливою складовою жіночої сексуальності. Може, для вас це й новина, але вміле стимулювання сосків здатне довести жінку до оргазму. Тільки не треба розповідати про те, що ви вже позбулися від комплексу матері!

Петтінг-секретінг — скрашує тужливий проведення часу в громадських місцях типу кіно, театру або ресторану. Використовується все, від чого в межах досяжності перебувають інтимні частини тіла партнерки — ноги, руки, язик. Мета — непомітний для навколишніх оргазм, він же бонус.

Зізнатися в любові — при цьому не "бекаючи", не "мекаючи" і не давлячись від відрази до самого себе — завдання, з яким впоратися під силу тільки справжньому чоловікові. Якщо, відкривши рот, щоб сказати комусь головні слова, ви відчуваєте, що на вас нападає правець, спробуйте тренуватися перед дзеркалом. Якщо, звичайно, вас не лякає перспектива в цей патетичний момент любуватися власною фізіономією.

За матеріалами "Зона розваг"

 

*
Нагору