Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Вісім «заборонених запитань» жінки

Офіційної статистки такого плану просто не існує, але аналіз листів в редакції жіночих журналів і консультації із спеціалістами-психологами можуть виділити в цілому 8 «заборонених» питань, які твоя подружка майже напевно хотіла б тобі задати, але соромиться. Отже відповідай на них без її прохання. І відповідай так, щоб їй сподобалося.

1. Запитання: Тобі не здається, що у мене там все дуже велике?

У жінки всередині піхви мало нервових закінчень – тому вона інколи не в силах оцінити, наскільки щільно її тіло обхвачує твій пеніс. А мастило, що виділяється в процесі статевого акту, ще більш послаблює ці відчуття, тому їй здається що тобі там дуже вільно.

Відповідь: Не забувай періодично повідомляти її про те, як у неї там все чудово тісно і вузько. Навіть якщо це не так. В останньому випадку ти можеш спровокувати свою подружку на заняття гімнастикою, яка, врешті-решт, укріпить і підтягне м’язи своєї піхви — розкажи їй, що ти просто сходиш з розуму, коли вона то стискує, то розслаблює м’язи, відповідно, стискуючи і відпускаючи твій пеніс усередині свого тіла. По десять-п’ятнадцать вправ за один раз буде цілком достатньо.

Примітка : Особливо активно це питання хвилює жінок, які вже народжували оскільки існує думка, що у них там все розтягнуто. Такий ефект може дати лише невдалий розрив – адже еластичні тканини піхви легко розтягуються і стискуються назад.

2. Запитання: Тобі не осоружний мій запах, коли у мене менструація?

Відповідь : Ти ще більше переконаєш її в тому, що ти — найкращий, якщо одного дня, обійнявши її промовиш що-небудь на зразок: «У ці дні ти дуже збуджуюче пахнеш» («як полуниця з вершками» — додавати не треба внаслідок яскраво вираженої улесливості).

Примітка : Жінки виразніше, ніж чоловіки, відчувають на близькій відстані солодкуватий запах менструальної крові і вважають його неприємним. Для нас же цей запах не позбавлений чарівності за рахунок феромонів, що в ній містяться — речовин, що будять сексуальну активність.

3. Запитання: Ти не думаєш, що у мене дуже маленькі (великі, некрасивої форми і так далі і тому подібне) груди?

Зі 100 жінок 99 в глибині душі переживають з приводу ряду «істотних недоліків» цієї частини тіла — найчастіше без яких-небудь на те підстав. Величезна кількість операцій по імплантації силіконових грудей проводиться тому, що хтось забував вчасно відкривати рот і заспівати черговий дифірамб «цим чудовим півкулям кольору слонової кістки».

Відповідь: Якщо в один прекрасний момент ти не хочеш побачити на своїй коханій післяопераційні шви, — не забувай захоплюватися нею. Як мінімум, раз на місяць.

4. Запитання: Тебе турбує те, що я не була невинна до моменту нашої зустрічі?

Сказати “ні крапельки” — розписатися у власній бездушності. “Так, жахливо” — вона відчує себе ображеною. Взагалі ніколи не піднімати цю тему? Вона захворіє від цікавості.

Відповідь: Радий, що до моменту нашої зустрічі ти була вже досить досвідченою і дорослою людиною — завдяки цьому я впевнений, що ти вибрала мене свідомо.

5. Запитання: Як тебе карали в дитинстві?

Це не означає, що вона садистка. Просто їй хочеться тебе пошкодувати. І взагалі їй хочеться знати про тебе більше.

Відповідь: Не треба барвисто живописати, як мама і тато безвинно били тебе ременем по дупі — особливо, якщо ти маєш намір коли-небудь познайомити її зі своїми батьками: вона їм ніколи не пробачить знущання з її дорогого хлопчика. Краще розкажи який-небудь ефектний випадок: наприклад, як тебе залишили без солодкого за те, що ти поставив синяк дворовому хуліганові, який мучив кішку.

6. Запитання: Чи хворів ти венеричними захворюваннями?

Навіть користування презервативами не завжди оберігає від передачі венеричних захворювань. Деякі з таких захворювань роками можуть залишатися не долікованими до кінця. Тому її інтерес в даному випадку цілком законний і обґрунтований.

Відповідь: Якщо ти ніколи ні на що не хворів, то можеш до слова їй про це розповісти. А ось якщо тобі одного дня не повезло, то, може, їй і не обов’язково це знати: інакше твій кредит довіри має шанс різко знизитися. В цьому випадку краще всього — це пройти обстеження, а потім залишити довідку на видному місці заявивши, що її зажадали на роботі (у військкоматі, поліклініці, податковій інспекції — вибери найбільш правдоподібне).

7. Запитання: Чи помітив ти, що цей оргазм я симулювала?

Від 7 до 9% жінок взагалі ніколи не відчувають оргазму. Ще 40% — дуже рідко. Третина всіх жінок, здібних до оргазму, відчувають лише кліторальний оргазм (який украй рідко відбувається безпосередньо під час статевого акту). Ще одна третина здатна переживати оргазм вагінальний, який відбувається під час статевого акту, але виражений він у них не так… яскраво — це серія множинних “піків задоволеності”, жоден з яких сам по собі не є таким оргазмом, яким ти його собі уявляєш. На жаль всього лише 10-15% жінок регулярно переживають справжній оргазм. Нічого не поробиш, так розпорядилася природа — тим більше що навіть без явного оргазму, жінка здатна отримати від сексу немале задоволення.

Відповідь: Ні, не помітив. (Це якраз той випадок коли істина і щирість можуть на якийсь час віддалитися зі сцени. Якщо ти викриєш її в симуляції хоч би один раз, є шанс, що вона втратить упевненість в собі, перестане взагалі намагатися отримувати задоволення від сексу з тобою і підозрюватиме, що тобі з нею погано).

Примітка: Відомо, що інколи симуляція оргазму у жінок є спусковим механізмом до його появи. Тобто все відбувається саме тоді, коли вона закінчує кричати, згинатися і царапати твою спину нігтями.

8. Запитання: Чи хочеш ти на мені одружитися?

Відповідь: А ось цю відповідь ми тобі підказувати не будемо. Це ти, друже, повинен сам вирішити.


*
Нагору