Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

ЦІЛКОМ ТАЄМНО: ЖІНКАМ ПРО ЧОЛОВІКІВ

Внутрішній світ чоловіка, як і всяку людину, потрібно розглядувати комплексно, як єдине ціле.

Відкриття перше

Чоловіки ліпше погодяться відчувати себе некоханими, ніж недостойними пошани. (деякі навіть не бачать жодної різниці між словами "кохати" і "поважати"). У конфліктних ситуаціях сльози — це реакція жінок, які відчувають, що їх не кохають, а гнів — це звичайна реакція чоловіка на відсутність пошани до нього. Жінки хочуть безумовної любові, а чоловіки жадають безумовної пошани. (як виражати пошану чоловікові — це ціла наука, складна наука, деколи неосяжна, але та, яка хоче ідеальних стосунків, повинна вивчати цю науку)

Відкриття друге

Незважаючи, на те що чоловіки стверджують, ніби у них все "під контролем", вони часто бувають невпевненими в собі, відчувають себе брехунами і бояться, що їх брехня відкриється. Тому, чоловік чекає від жінки підбадьорення і схвалення його роботи, визнання результату діяльності і високої оцінки своїх зусиль. Коли цього немає в сім’ї, чоловік дуже ласий до будь-якого схвалення своєї особи на "стороні" (з цього все починається )

Відкриття третє

Навіть якщо ви заробляєте достатньо, щоб утримувати сім’ю, ваш чоловік все одно відчуватиме себе зобов’язаним забезпечувати вас всім необхідним. Якщо з якихось причин чоловік не може добре забезпечити своїх рідних, то для нього це дуже важке випробування на вірність собі самому. Прагнення більшості чоловіків "здобувати" настільки сильне, що практично ніщо не може змусити їх забути про свій "борг". (для жінки — це щось дуже близько до нав’язливої ідеї — "а як же мені схуднути"). Якщо чоловік працює понаднормово — цим він доводить свою любов сім’ї (варто вірити чоловікам, коли вони довго на роботі або у відрядженні).

Відкриття четверте

Ваш сексуальний потяг до чоловіка колосально впливає на формування у нього відчуття задоволеності життям і на його упевненість в собі. Чоловік прямо про це не говорить, але він посилає "сигнали" про те, що він нещасливий через холодність дружини. Завдання жінки побачити і почути ці сигнали (вони дуже замасковані, щоб ніхто не здогадався)

Відкриття п’яте

Навіть щасливим в шлюбі чоловікам доводитися боротися з бажанням зберігати і викликати в пам’яті образи інших жінок. "Калейдоскоп" плотських образів обертається з шаленою швидкістю в чоловічій голові. І це все МИМОВОЛІ!

Відкриття шосте

Чоловіки жадають романтики, але деколи вони розуміють її не так, як жінки. Їм подобається романтична обстановка, але вони сумніваються в своїй здатності створити її.

Відкриття сьоме

Вам не обов’язково бути топ-моделлю, проте ваш чоловік хоче, щоб ви стежили за своєю зовнішністю, — і він готовий допомагати вам в цьому. Головне в цьому відкритті — чоловікові дуже хочеться бачити, що дружина прагне щось змінити в собі ради нього. Якщо жінка піклується про свою зовнішність, чоловік відчуває себе коханим! Якщо немає — нещасним.
Джерело

*
Нагору