Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Як дізнатися про характер дівчини по прикрасах?

Характер дівчини можна дізнатися по її манері вибирати прикраси. Як виявляється, сережки і браслетики демонструють не тільки наявність або відсутність смаку, але і багато душевних якостей

Повна відсутність прикрас видає втомлену, обдурену жінку, яка давно поставила хрест на своїй привабливості і більше не вірить в любов. Мабуть, причина її долі, що не склалася, в дуже високих вимогах до чоловіків, а може і зовсім в прихованій гомосексуальності.

Надлишок дорогих дрібничок, вибраних за принципом варварської пишності, говорить про пихатість і жадання влади. Така дівчина може виявитися упертою і обмеженою, вічно незадоволеною всім і всяк. Якщо вона і вийде за вас заміж, то тільки для того, щоб самостверджуватися.

Модниця, що прикрасила себе недорогими, але дуже ефектними аксесуарами, які так підкреслюють її індивідуальність, напевно шукає нових любовних пригод. У вас є всі шанси.

Непомітні, але оригінальні і бездоганні по стилю прикраси, які господиня, здається, придбала у якихось умільців з народу, жадає опинитися під вашим захистом і, як співається в пісні, «гордо назватися обраницею».

Придивіться до її рук, що ви бачите? Ах, хватить вам зітхати по маленьких пальчиках і рожевих нігтиках. Зверніть увагу:

Якщо безіменний палець прикрашає маленьке декоративне колечко (але зовсім не обручальне, як можна було б подумати), то вам загрожує нудне монотонне сімейне життя. А якщо на тому ж пальці велика і помітна прикраса, можливо, його владарка здатна закочувати гучні істерики з биттям посуду.

Та ж гірка доля чекає супутника, якщо масивне кільце красується на середньому пальці. А ось якщо на ньому кільце скромніше, то це людина, яка знає собі ціну, поважає себе і зажадає такої ж пошани до себе.

Дівчата із завищеною самооцінкою схильні носити кільця на великому пальці, очевидно вважаючи, що це може їх виділити.

А вказівний палець прикрашають диктаторши, які, можливо, скориставшись закоханістю партнера, будуть його зневажати.

І, нарешті, та, яка не змогла вибрати, яке ж колечко надіти сьогодні, і вирішила надіти все відразу, причому на один палець, можливо, навіть на мізинець, зайнята пошуками себе. Велика оригіналка, або, принаймні, вважає себе такою.

Звичайно ж, жоден психолог не дасть гарантії ювелірній точності такого прогнозу, але, принаймні, це може послужити вам деяким орієнтиром.

http://www.lady.if.ua/about-lady-frankivsk.php


*
Нагору