Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

СМАЧНИЙ МЕДОК АБО ЯК СПОКУСИТИ ЧОЛОВІКА

Спокушання чоловіка – справа хитра, що вимагає ґрунтовної підготовки і правильно вибраної тактики. Краса, стрункість, чарівність і інші «наслідки» генів і виховання – цей нектар, поза сумнівом, приверне джмеля. Але милуватися квіткою у вазі дуже мало: шлях до серця чоловіка пролягає через складну систему травлення, і наше завдання – приносити мисливцям-джмелям солодко-нудотний апетитний медок.

ЗАПАХ
Психологи невпинно повторюють: запах у відносинах грає далеко не останню роль. І справа навіть не стільки в чистоті і особистій гігієні, скільки в деякому невловимому вабленні «запаху до запаху». На підсвідомому рівні чоловіку може сподобатися ваш запах, а може і не сподобатися. Одному ваша шкіра пахне мускатом, другому – бутоном свіжозірваної троянди, що розпустився, третьому – парним молоком.
Що робити? По-перше, не ігноруйте правила особистої гігієни. Якому чоловіку сподобається неприємний запах з рота, несвіжої нижньої білизни або брудних ніжок (нехай навіть найстрункіших і симпатичніших)? По-друге, підсилюйте ваш запах, але, не забуваючи про одне просте правило: жінка повинна пахнути милом, а не спиртом, що випарувався, з дорогої французької парфумерії. Духи і лосьйони застосовувати можна тільки перед вечірнім виходом, а решту часу використовуйте ароматичні масла: лимон, кориця, м’ята, мускат. Пам’ятайте – запах повинен бути суто індивідуальним, і міняти його потрібно тільки в екстреному випадку: алергія, дефіцит або неприйняття запаху через деякий час.

ГОЛОС
Напевно ви – воладарка неповторного голосу і сміху. Від них всі навколишні чоловіки або в захваті або навпаки – ваш тембр їх відлякує. Ні для кого не секрет, що підвищені «істеричні» тони голосів викликають у людей неприємні відчуття. Також, як і низький басистий голос дівчини наводить на сумніви: прокурила, пропила, прокричала?
Що робити? Працювати над собою. Запишіть ваш голос і сміх на диктофон або звичайну магнітофонну касету, проаналізуйте «із сторони» і спробуйте підібрати ті «відгомони», які приємно буде слухати вашому чоловіку. З хрипотою, з придихом, спокійний, рівномірний – уявіть, що ви йдете по прямій лінії, з якою не можна скрутити. Так і голос – повинен литися без відхилень вгору або вниз. Сміх теж має право бути красивим: в міру заливним, спокійним, без гарчань, гикань і іржань. У жінці повинно бути красиво все!

ВПЕВНЕНІСТЬ
Як можна подобатися чоловіку, якщо вам не імпонує власне віддзеркалення в дзеркалі? Вимерлий, невпевнений погляд, сумніви з приводу вибраного плаття і постійні репетиції міміки і жестів.
Що робити? Зарубати собі на носі: ви зможете спокусити чоловіка тільки в тому випадку, якщо упевнені, що ви – те, що йому потрібне. Ви така, яка є, і на будь-який десерт знайдеться гурман. Будьте відкриті, розкріпачені, природні. Адже ви вже напевно пропрацювали перед дзеркалом голлівудську сліпучу усмішку, заховали всі зайві лямки і вади фігури (які помічаєте тільки ви, а чоловіки дотепер сушать голову над незвіданою хворобою під назвою «целюліт»). Тільки не беріть всю ініціативу в свої руки – ваше завдання залишитися ключовим словом в рішенні непростого кросворду: хто кого спокушає?


 


*
Нагору