Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Щоб сперма стала медом на смак

Якому чоловікові не подобаються оральні пестощі? Напевно, лише забальзамованому! Така природа.
І твій мачо не виняток, тому частенько просить тебе зробити йому... приємність. І просто боготворить тебе, коли після довгих або недовгих умовлянь ти зрештою вирішуєш зійти з трону та подарувати йому орал-насолоду. Звісна річ, його щастя безмежне. А от тебе просто замучили мінети о 5-й ранку. Хоч ти зі смутком розумієш: нікуди не дітися з підводного човна. Але завзято мовчиш про те, що його сперма таки не мед, а ти не гурман екзотичних смаків. І правильно робиш. Але тебе нудить від однієї лише думки, що його природну рідину доведеться ковтати. Як з’ясувалося, вихід із ситуації SOS є!

Почастуй свого жеребця правильним кормом. Хочеш знати, яким – читай далі.

Щоб процес спілкування із предметом чоловічої гордості був приємним, нагодуй коханого правильними закусками. Адже смак сперми прямо залежить від того, що їв і пив чоловік перед сексом. Але дотримання інтимної гігієни ніхто не відміняв. Це кожен мачо повинен викарбувати на своєму торсі.

1. Найсмачніший фрукт — ананас. Можете разом із задоволенням наминати його, а потім насолоджуватися любовними пестощами. А ще ківі та кавуни. Ці товариші роблять смак сперми більш легким.

2. Поділися з ним чорницею, журавлиною, смородиною та іншими кислуватими ягодами. І простеж, щоб з’їв не менше склянки. Це значно поліпшить смак твого коханого.

3. Почастуй його екзотикою. Папайя, манго, диня — і сперма буде близька до досконалості. Принаймні, за своїми смаковими якостями.

4. Рідні яблука, груші та сливи… Що більше фруктів, то ідеальніший смак.

5. Жирні сорти м’яса заміни на пісні, якщо твій неандерталець і дня прожити не може без цих звірячих ласощів. І щедро посип невегетаріанські наїдки приправами: кориця, кардамон, кріп, петрушка. Ці спеції допоможуть зробити смак сперми не таким «специфічним», як після вживання м’ясних страв. Якщо мачо легко на все погоджується та піддається гастрономічному дресируванню — лови удачу за хвіст. І не годуй його перед ніччю кохання м’ясом і рибою.

6. Швидкою допомогою після будь-якого застілля хоробро виступають м’ята та лимон! Завдяки їм ситуацію ще можна врятувати, навіть після шашлику зі свининою. Але до цього ситуацію краще не доводити.

7. Пиво та кава — заховай у холодильник, а краще – забудь про їх існування. Ці, на перший погляд, звичні напої надають спермі гіркуватості.

8. Молочні продукти роблять смак сперми схожим на їх смак, але вже протухлих. Тому ти вже зрозуміла, що йогурти, сирки та молоко він повинен вживати нечасто.

9. А от про нікотин і алкоголь краще назавжди забути. Або сховати в бар і замкнути на ключ, а ключ викинути у вікно. Вони роблять сперму гіркою, кислою та, перепрошую за прямоту, смердючою.

Тож уперед – на барикади смакових експериментів!

Вероніка Недільська

*
Нагору