Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Відмінності чоловічого та жіночого мозку

Чоловічий мозок більший жіночого, але в міру старіння в чоловіків він зменшується швидше, ніж у жінок.

Жіночий мозок працює при більш високій температурі.

Жінки використовують свій мозок більшою мірою, коли думають, ніж чоловіки.

Чоловічий мозок містить приблизно в 6,5 разів більше сірої речовини, у той час як у жіночому мозку в 10 разів більше білої речовини. Тому чоловіки так добре знають математику, а в жінок краще розвинені мовні навички.

Чоловіки набирають в інтелектуальних тестах у середньому на 4-5 пунктів більше жінок.

Чоловік думає про секс щохвилини, у той час як жінка думає про нього всього лише один раз у пару днів.

Чому жінки завжди хочуть говорити? Виявляється, що їх надмірна “товариськість” після сексу пов’язана із центром задоволень. От чому жінки після оргазму розповідають так багато історій…

Дівчата в ранньому віці, як правило, сильніше реагують на різкі й дратівливі звуки, ніж хлопчики.

20-секундні міцні обійми викликають у жінок викид окситоцину в мозок. Це викликає довіру до людини, яка обійняла її, завдяки цим хімічним реакціям.

Чоловіки використовують 7000 слів у день, а жінки — 20000.

P.S. Дивлячись на ці факти навіть і не знаю чий мозок кращий. Напевно, що жіночий, бо вони більш використовують свій мозок, коли думають. Хоча це з якої сторони подивитись. Якщо чоловіки набирають в інтелектуальних тестах у середньому на 4-5 пунктів більше жінок, значить чоловічий мозок таки кращий. Точно кращий, ще один плюс це те, що чоловік думає про секс щохвилини:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*
Нагору