Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

ЯК ПРАВИЛЬНО ПЕРЕМИТИ ЧОЛОВІКОВІ КІСТОЧКИ

Кажуть, немає приємнішого заняття для жінок, аніж перемивати кісточки чоловікам. Тому ми зібрали найпоширеніші обвинувачення на адресу мужчин. Але захищати сильну стать взялися психологи, які стверджують, що...

Він мені нічого не дарує

Психолог: Зазвичай подібні докори можна почути від жінок, з якими у дитинстві батьки дуже панькалися.

Порада. Не варто порівнювати увагу, якою ти з гаком була оточена в рідному домі, з чоловіковою турботою. Тим більше, що й сюрпризів ти тепер чекаєш трохи інших: модні сукні й перстені коштують дорожче за ляльки і морозиво.

Він відмовляється готувати і мити посуд

Психолог: Що вдієш, кухонна робота не підвищує, а тільки знижує його думку про себе.
Однак тут існує закономірність: чим більші в чоловіка м’язи, тим менше комплексів і впевненості в тому, що жіночу роботу повинні виконувати тільки жінки.

Порада. Невпинно кажи йому, який він сильний і мужній, і днів через десять він почне мити за собою тарілки.

Він всюди розкидає свої речі

Психолог: Можливо, генетична пам’ять, яка дісталася від пращурів, штовхає чоловіків у такий спосіб позначати свою територію (і, крім того, чекати від дружини додаткової уваги!).

Порада. Мовчи.

Хворий чоловік — грубіян

Психолог: Занедужавши, чоловік впадає в дитинство.

Порада. Тобі залишається бути ніжною матусею і швидше поставити чоловіка на ноги, перетворивши його знову на дорослу людину.

Він нічого навколо не бачить, крім свого футболу

Психолог. Коли немає змоги вполювати дикого звіра й отримати свою порцію адреналіну, то залишається тільки кричати “Гол!!!” та гецати шкіряну кулю із такими ж, як він. Між іншим, чоловіки, що звільняються від своїх емоцій під час спортивних трансляцій, рідше конфліктують в сімейному житті й не стовбичать у барах.

Порада. Купи йому пива, щоб він розслабився за повною програмою. Однак домовся з ним, що коли по телебаченню буде йти класний фільм, то футбол “куритиме”.
*
Нагору