Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Кілька порад для жінок, які вирішили залишитися самотніми

І навіщо вам ці чоловіки? Краще залишатися наодинці із собою, не турбуючись про вечерю, сніданок та випадково залишену у ванній кімнаті нижню білизну. Єдине, про що не слід забувати, — наші поради. Якщо вони запам’яталися, у вас все вийде!

П’ять порад — на шкоду

Перш за все, щоранку, підходячи до дзеркала, робіть кисле, незадоволене обличчя і промовляйте про себе: "Боже, яка потвора!". Якщо не діє, додайте ще кілька епітетів у тому ж дусі і повторюйте їх як заклинання, доки не відчуєте себе готовою прожити з цими думками все самотнє життя, що залишилося.

1. У вас уже з’являлася думка про те, що самотність — ваша доля? Чудово! Ні в якому разі не женіть її, а, навпаки, пестіть і плекайте. Це і лише це має стати вашим життєвим кредо. Тільки справжній, якісний і невдаваний песимізм здатний назавжди відлякати від вас будь-якого чоловіка.

2. Плануйте кожен свій день так, як це роблять самотні жінки: дім — робота — дім. У вихідні — похід на ринок. Вечори найкраще проводити біля телевізора. Кілька разів на тиждень можна влаштувати собі розвагу — зустріч з подругою, що живе нещасливим подружнім життям. За пляшкою кислого вина не в кафе, а вдома, щоб, не дай Бог, ні з ким не познайомитися. І не забувайте про любовні романи в яскравих обкладинках — тільки там існують ідеальні принци, яких у реальному житті немає і бути не може.

3. До речі, про подруг. Не підтримуйте відносини з тими жінками, що посміли завести приятеля чи, ще гірше, чоловіка. Ну, в крайньому разі, залишіть одну багатодітну мамку, замучену життям, яка вже й не пам’ятає, що колись була жінкою. Така приятелька обов’язково буде заздрити вашій волі, а це так тонізує і зміцнює самооцінку! Але кращий варіант для вас — це така ж самотня мадам, з близькими вам поглядами на життя і на чоловіків. З нею і тільки з нею регулярно обговорюйте всі свої проблеми, а ще краще — створіть спілку "Самотніх, але гордих жіночих сердець" і заприсягніться, що ніколи не кинете одна одну і не проміняєте на будь-яку особу чоловічої статі.

4. Якщо раптом сталася надзвичайна ситуація — вас запросили на вечірку, де будуть чоловіки, — не надто жахайтесь, ще не все втрачено. Можна відмовитися, пославшись на улюблений телесеріал, що саме в цей час йтиме по телевізору. Якщо не вийде, тоді зміцніть свій дух, для чого повторіть про себе кілька разів: "Не народився ще той ненормальний, який зверне на мене увагу. На цій "тусовці" нічого цікавого для мене не станеться".

5. Вам все-таки не пощастило, і ви опинилися в одній компанії з чоловіками? Навіть таку ситуацію можна виправити. Пам’ятайте, що будь-яке кокетування з вашого боку свідчить про відсутність у вас елементарного смаку. Ні в якому разі не дозволяйте собі цього! На вечірці краще триматися гордою амазонкою, щасливою у своїй самотності. Показуйте це поведінкою: погляд має бути сповнений презирства до чоловіків, хода — незалежна, "від плеча", мова — саркастична, а голос — високий і писклявий (саме такий чомусь відлякує чоловіків). І ні в якому разі не йдіть напередодні до перукаря, аби зробити нову зачіску, чи до бутіка, щоб придбати щось новеньке! Із зім’ятою стрижкою та у маминій сукні ви виглядаєте набагато відразливіше.

Сім порад — на користь

Чоловіки — взагалі істоти непередбачувані. Логіка їхніх вчинків важко піддається осмисленню. Якщо з вами познайомилися і розставатися не хочуть, не панікуйте і не лайте себе за прикру помилку. Виправити становище і зберегти вашу самотність ще можна.

1. Насамперед, повідомте молодикові про свій твердий намір вийти за нього заміж. І з цього моменту при кожній зустрічі будуйте плани на подальше життя і на майбутнє урочисте весілля — особливо загострюючи увагу на весільних грошах.

2. Виявіть бажання терміново познайомитися з усіма його близькими і далекими родичами. І усім їм відразу ж радісно повідомляйте про те, що готові вирушити під вінець хоч завтра.

3. Як тільки потрапите до свого обранця додому, не втрачайте часу дарма і зробіть генеральне прибирання з обов’язковим викиданням усіх непотрібних, на ваш погляд, папірців і пранням шкарпеток. Не забудьте про обід: він має складатися не менш ніж з п’яти страв! Для створення сімейного затишку конче необхідні горщики з квітами? Якщо у вас їх немає, тоді терміново придбайте і негайно притягніть кілька десятків до нього додому.

4. Не забудьте про перевиховання. Забороніть йому дивитися футбол, зустрічатися зі старими друзями і палити. Частіше нагадуйте чоловікові, що він повинен виносити сміття, закривати тюбик із зубною пастою і залишати брудні шкарпетки у певному місці. Від цих правил не відступайте ні на крок! Скандальте, сваріться, ображайтеся і регулярно пускайте сльозу. Усе це дуже сприяє взаєморозумінню. Ваш бой-френд буде невимовно щасливий від думки, що ви прагнете зробити з нього чоловіка своєї мрії.

5. Займайтеся своїми справами. Якими? Постійно дзвоніть йому, запитуючи, чим він зайнятий, і сумним голосом говоріть про те, що ви вже скучили. Ви маєте завжди бути в курсі його думок. Питання "Про що ти думаєш?" ви повинні задавати йому не рідше ніж тричі на годину. І не забудьте про таку важливу справу, як контроль усіх його телефонних дзвінків, телефонних рахунків і блокнотів з телефонними номерами!

6. Не стримуйте себе! Пам’ятайте, що монолог — найкраща форма спілкування з чоловіком. Якнайчастіше і якнайдокладніше розповідайте йому про себе і особливо — про свої колишні захоплення. Ще одна вдала тема для розмови — приятелі та чоловіки ваших приятельок. Словом, дайте йому зрозуміти, з кого варто брати приклад.

7. Не шкодуйте сил і часу на те, щоб переконати свого обранця, що він — невдаха і що тільки ви здатні врятувати його і зробити людиною.
Кілька правил життя — і ваше безтурботне майбутнє врятовано. І життя чоловіка, який міг стати вашим обранцем, — теж. Самотньої вам самотності. З повагою, дуже самотній чоловік...

Михайло МЕЛЬНИК

 

 

 

 

*
Нагору