Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Знайдений секрет подружнього щастя

Matthew-Heckart

Matthew Heckart

Сучасний світ дуже відрізняється від світу сотні років тому. Не потрібно говорити, що приблизно до 18 століття обов’язок заробляти гроші і забезпечувати сім’ю лежав виключно на чоловіку. Він — годувальник, він — чоловік. За часів первіснообщинного ладу, який, до речі, був найтривалішим періодом в історії людства, чоловік полював, здобував їжу, словом, утримував сім’ю. У обов’язки дружини ж входило народжувати дітей, займатися господарством і т.д.

Сприйняття сексу і любові у чоловіків і жінок розрізняється. Якщо для жінки кращий секс, це звичайно той, в якому чоловік приділив достатню кількість часу ніжним словам і поцілункам, а також той, в якому більше романтики, то для чоловіків все простіше. Для більшості чоловіків ідеальна коханка це:

1) Та, що приваблює його фізично

2) Та, з якою у нього найкращим чином все виходить

3) Та, секс з якою комфортний.

Фізична привабливість не еквівалентна розміру грудям або кольору волосся. Чоловіки цілком здатні збуджуватися при погляді на жінок, фігура і зовнішність яких недосконала. Проте чоловіча сексуальність вимагає деякої уваги. Наприклад, багатьом чоловікам для створення сексуального настрою потрібно побачити голе жіноче тіло, тому їм складніше займатися сексом з жінкою, яка незмінно гасить світло під час занять любов’ю і соромиться здатися чоловіку у всій своїй красі. Іншим чоловікам потрібно побачити жінку напівроздягненою або нарядженою в чорну білизну. Третіх чорна мереживна білизна тільки бентежить, та зате з розуму зводять білі шкарпеточки. Нічого негожого в цих бажаннях немає, це просто дань чоловічої фізіології. Зате жінка, яка готова витратити сили і час на те, щоб довідатися, що найбільше запалює її чоловіка, може не хвилюватися із-за декількох зайвих кілограм, целюліту або обвисаючих грудей.

Деякі ситуації здатні подавити сексуальне ваблення чоловіка. Хтось остигає від запаху смаженої риби або ліків, а для когось ударом по чоловічих відчуттях стає мішкувата нижня білизна, бігуді і полинялий халат.

Не менш, а можливо, навіть більш важливо, допомогти чоловіку проявити себе в сексі найкращим чином. Не думайте, що у всіх чоловіків це легко виходить. Навіть найдосвідченіші ловеласи побоюються, що у них може не наступити ерекція або що вони не зможуть задовольнити пані. Особливо великий страх немолодих чоловіків, що оженилися на жінках молодших за них. Жінки ж часто недооцінюють роль, яку грає секс і його якість в житті чоловіків. Тому, багато з них, вийшовши заміж, дозволяють собі отруйно коментувати невдачі чоловіка (не тільки в сексі), недбало жартувати з приводу розмірів або форми його гідності, або голосно виражати свою незадоволеність. Милі пані, все це вірний спосіб звести частоту сексуальних контактів до мінімуму, а їх якість довести до плачевного рівня. Навпаки, жінка, яка розуміє, як важливо для чоловіка досягти успіху в сексі, і яка замість того, щоб критикувати невдачі, не забуває помічати і відзначати успіхи, може перетворити свого чоловіка на полум’яного тигра.

І, нарешті, поговоримо про комфорт. Оскільки секс є важливою фізіологічною потребою чоловіка, то заняття сексом також важливі для чоловіків, як їжа і сон. Звичайно, іноді людині хочеться поїсти екзотичну страву або поспати на природі під зірками. Але в решту часу ми їмо звичні страви і спимо в своєму ліжку. Живучи в шлюбі, чоловік, звичайно, не проти час від часу влаштувати романтичний вечір з вином і при свічках, але в решту днів він просто хоче мати регулярний секс. При цьому він не хоче:

1) Наближатися до дружини з побоюванням, чекаючи відмови.

2) Одержувати секс як подачку або винагороду за хорошу поведінку.

3) Перетворювати цей фізіологічний акт на велику подію.

Він хоче:

1) Притиснутися до дружини і зустріти у відповідь поцілунок.

2) Досягти з її допомогою потрібного фізіологічного стану.

3) Утамувати пристрасть.

4) Одержати ніжний і вдячний поцілунок.

5) Заснути.

Одних жінок така схема розлючує, і вони із сльозами вимагають романтики. Інші упокорюються і підкоряються смутній монотонності подружнього злиття. Правильна реакція — не плутати акт романтичної любові з регулярним утамовуванням потреби. Між іншим, одне зовсім не виключає іншого. Створивши чоловіку «зону комфорту» в ліжку, набагато легше підбити його на романтичні відступи від програми — коли жінка перестає вимагати романтики при кожному зближенні, чоловік більш охоче погоджується їй цю романтику надати. Не вірите? Тоді уявіть собі маленьке багаттячко, що рівно горить. Погодьтеся, що набагато легше влаштувати велике полум’я, підкинувши жару в багаття, що вже горить, чим кожного разу запалювати його наново.

Проте треба стежити, щоб ваше маленьке затишне багаттячко не перетворилося на один нещасний день в купку холодного вугілля. Для цього потрібно постаратися зробити кожен епізод утамовування фізіологічної потреби актом любові. На перший погляд здається, що я суперечу собі, адже я тільки що радила цього не робити. Насправді ніякої суперечності тут немає — короткі буденні обійми можна точно також окрасити любов’ю, як і романтична вечеря при свічках. Найголовніше, що для цього потрібне — ніколи і ні за яких обставин не дозволяйте собі думати про щось стороннє під час сексу. Щоб вас не турбувало — раптово відмічена вами пляма на стелі, шкільні проблеми ваших дітей, річний звіт, конфлікти на роботі — в хвилини близькості ніколи не думайте і не говоріть про це. Щоб звільнити розум від буденного лушпиння, я пропоную під час сексу медитувати. Наприклад, зосередьтесь на своєму диханні, потім на диханні вашого чоловіка. Потім зосередьтесь на теплі його тіла. Уявіть, як тепло вашого тіла змішується з теплом його тіла, закутує його немов покривалом. Зосередьтесь на точках зіткнення ваших тіл. Уявіть, що вони розігріваються. Концентруйтеся на всіх відчуттях, які виникають від зіткнення тіл... Конкретні образи і об’єкти для концентрації можуть бути різні, головне, щоб це було щось, що відбувається між вами. У закоханих такі моменти виходять самі собою — вони і так постійно сконцентровані один на одному. А ось коли любов остигає, зосередження вже вимагає зусиль. Проте якщо вам вдасться досягти стану повної концентрації під час сексу, ви будете уражені, якими фарбами заграють ці декілька хвилин буденної близькості в подружній спальні і як вони вплинуть на ваші відносини.

Я думаю, що найбільш емансиповані читачки з перших рядків цієї статті вже почали ставити питання: «Чому саме я, жінка, повинна підігравати, адаптуватися і пестити чоловіче его, немов яка-небудь східна наложниця?». Моя відповідь проста: «Тому що ви, жінка, а значить, ви ніжні, мудрі і емоційні, і тому що ви знаєте, як тімен будинок, з якого пішла любов».

Підготувала Мар’яна Верба


*
Нагору