Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Шокуючі факти про секс

Новий список останніх відкриттів на любовному фронті

Газета The Independent розповіла про нові відкриття вчених у сексуальній сфері. Багато з них повністю суперечать тому, що ми знаємо про секс.

Протилежності не притягуються

Не варто шукати собі постійного партнера серед людей, які абсолютно не підходять вам за темпераментом. За останніми дослідженнями вчених, люди зі схожими характерами легше уживаються під одним дахом. Для цього було опитано понад 300 подружніх пар, і були зроблені відповідні висновки.

SMS-ки зміцнюють стосунки

Сміливо фліртуйте з коханими за допомогою SMS. Психолог Режін Лінн стверджує, що це важливий інструмент для зваблення. Особливо, якщо ви вмієте гратися словами. На початку стосунків будьте обережні, а от уже після першого побачення своїми еротичними SMS-ками можете сміливо підштовхувати партнера до сексу.

Жінки теж люблять порно

«Теж мені, відкриття», – скажете ви, й матимете рацію. Однак тепер це науково доведений факт. За останніми дослідженнями і чоловіки, й жінки однаково збуджені протягом перших 30 секунд перегляду відео зі сценами сексу. А тому перегляд порно перестав бути захопленням лише сильної половини людства.

Пеніс має бути... товстим!

Цю шокуючу заяву зробили вчені, які опитали кілька сотень жінок. 90% із них розповіли, що для досягнення оргазму важливіша товщина пеніса, а не його довжина.

У цьому делікатному питанні дамо слово авторові опитування сексологу Расселу Айзенману.

Товщина може виявитися суттєвішим показником, оскільки широка основа пеніса краще стимулює клітор. Такий член заповнює піхву й починає тиснути на клітор, збуджуючи його. Втім, і розміри члена не є «золотим ключиком» від дверей задоволення. Багато досліджень засвідчили, що й вагіна пристосовується до індивідуальних особливостей пеніса, щоб відповідати його розмірам, – заспокоює Айзенман.

Секс і телефон сумісні

Виявляється, під час статевого акту можна розмовляти по телефону. З цим спірним твердженням погоджуються 30% чоловіків і 43% жінок. Вони готові відповісти на телефонний дзвінок під час статевого акту.

І все-таки психологи наполегливо рекомендують вимикати мобілку в найінтимніші моменти.

Голос – важлива перевага чоловіка

Приємний голос здатний привабити партнерку. Такого висновку дійшов професор психології доктор Гордон. Свої висновки він базує на дослідженнях, за якими чоловіки із сексуальними голосами найчастіше є власниками вузьких стегон і широких плечей, що свідчить про високий рівень вмісту в їхній крові статевого гормону тестостерону.

Чоловіки теж можуть симулювати оргазм

Сексолог Синтія Джентрі стверджує, що понад 52% чоловіків під час статевого акту готові симулювати оргазм, щоб принести тим самим задоволення своїм партнеркам.

Велелюбність залежить від генів

Сексуальний потяг обумовлений генетикою. Такого висновку дійшов експерт Ричард Ебштейн. Він довів, що пристрасне бажання кохатися в першу чергу передається генами батьків.

За його даними, 30% чоловіків і жінок відрізняються підвищеним сексуальним потягом, 60% не прагнуть до постійних статевих актів. І лише 10% дорослих людей мають нормальний рівень статевого потягу.

Секс утрьох покращує стосунки

Груповий секс може вирішити сімейні проблеми. Про це впевнено заявляє сексолог Джоя Девідсон. Якщо пара незадоволена своїм сексуальним життям, то вона шукає можливість пережити ревнощі. Тому й погоджується на груповий секс із метою зробити його регулярним.

До сексу утрьох найчастіше штовхає виникнення у партнерів відчуття фізичної та емоційної незадоволеності, – каже Джоя Девідсон.

Творчі особистості – найкращі коханці

Сексуальна привабливість прямо залежить від творчого потенціалу людини. Згідно зі статистикою, в артистичних натур любовних зв’язків у кілька разів більше, ніж у людей звичайних професій. Крім того, в них розвиненіші фантазія та уява, та й модне зараз поняття «харизма» теж є важливим при виборі таких партнерів.

Коханця вибирають за 3 секунди

Останнє сенсаційне відкриття вчених. З першого погляду можна не лише закохатися, але й вибрати собі сексуального партнера. Понад 10 тис. любовних пар опитав психолог Роберт Курцбан і з’ясував, що більшість людей вибирають собі сексуального партнера практично миттєво.

Вони ж визначили, що головні критерії при виборі партнера – це вік, обличчя й вага. А ось освіта, інтелект і почуття гумору відходять на другий план.

Ольга Ордіна

За все життя – 16 годин оргазму

Підрахунок суто математичний, він ґрунтується на життєвих звичках німців, але може бути застосований і до інших народів. Дослідження базується на тому, скільки часу щодня (чи кожен місяць) присвячується різним видам діяльності. Виходячи із середньої тривалості життя в 78 років, журнал встановив, що чоловіки і жінки в Німеччині за свій вік проводять у середньому два тижні у молитвах, шість місяців у поїздках, п’ять років вони їдять і п’ють, 24 роки і 9 місяців – сплять.

Що стосується сексу, то протягом життя на кожного в середньому припадає, крім 16 годин оргазму, шість тижнів еротичних прелюдій – так стверджують експерти Geo Wissen. Тривалість оргазму підраховувалася з огляду на те, що кульмінаційний момент пристрасті триває лише кілька секунд.

*
Нагору