Класика Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Якщо ви прагнете завагітніти

У жодному разі не перетворюйте свою відпустку на суцільний секс.

Адже йод та мікроелементи, які необхідні для нормального функціонування яйників, матки та щитовидної залози, містяться у свіжому (!) морському повітрі. А відтак – якомога більше гуляйте і насолоджуйтеся сонечком.

Налягайте на морепродукти – рибу, креветки, морську капусту, досхочу об’їдайтеся фруктами.

Намагайтеся розслабитися і не думати про вагітність, як самоціль. Для цього ретельно продумайте, чим себе зайняти “під зав’язку”. Гуляйте, плавайте, заведіть купу друзів, відвідуйте екскурсії, катайтеся на катерах, займіться фітнесом, відривайтеся на дискотеках.

Будьте обережні і не переборщіть з гострими відчуттями – не лізьте зайвий раз у холодну воду або під удари хвиль у шторм.

Крем “Фарматекс”.

Величезний плюс – вводиш і одразу все можна.

Мінус – не всім подобається, коли партнер “потрапляє на слизьке”.

Молодіжний хіт — вагінальне кільце “Нова-Ринг”. Цей контрацептив містить найменшу дозу гормонів з усіх, які є на ринку. Доволі пружне. Вставляється на три тижні без допомоги лікаря. Жінки його не відчувають. Коли кільце витягають, організм переходить у менструальну фазу.

Плюс. Може створювати додаткові відчуття у чоловіків.

Пластир. Тілесного кольору. Не відклеюється під час плавання. Розміщується будь-де. Виділяє гормони. Змінюється щотижня. В упаковці – три штуки. Потрібно уважно стежити за часом зміни пластирів. Якщо перший ви наліпили в понеділок о сьомій вечора, то і другий, і третій треба наліплювати в понеділок о сьомій.

Мінус Жінки переживають, що місце, на яке наліплено пластир, не загорить.

 

Чим застерігаються українки

50% — перерваний статевий акт;

25% — презервативи;

10% – свічі;

10% – гормональні піґулки, пластирі, кільця;

4% – не застерігаються;

1% — метод природної регуляції.

За умови постійного вживання гормональних контрацептивів на рік вагітніє одна жінка зі ста. Найчастіше жінки вдаються до перерваного статевого акту, який погано впливає на психіку чоловіків. При цьому вагітніє від 4 до 18 жінок зі ста за рік.

Чоловічої контрацепції, яка гальмує ініціативу сперматозоїдів, наразі на ринку України немає. Над нею працюють у Європі.
http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=49145

Джерело



*
Нагору