Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

ЯК ПРАВИЛЬНО ПОКИНУТИ ЧОЛОВІКА

Напевно, кожна жінка хоч раз в житті відчувала, що немає більше ні сил, ні бажання тягнути на собі цю важку ношу під назвою відносини», що не «склалися, і настав момент нарешті її скинути. І як же важко буває не тільки на це зважитися, але і практично здійснити. Як же кинути чоловіка, щоб не тільки позбутися тяжкості на совісті і плечах, але і знайти спокій і можливо навіть щось ще? Отже...

Якщо ви хочете кинути якнайдалі, то спочатку його потрібно як слід розкрутити. Щоб, не дай Бог, не вислизнув, краще всього тримати його якомога міцніше за виступаючі частини тіла і розкручувати якомога сильніше. Проте для такого складного маневру потрібно володіти певними фізичними даними: довгими ногами, чіпкими руками, маленькою хорошою головкою з великими очима і добре розвиненими (можна скористатися допомогою сучасної медицини) молочними залозами. Але треба бути обережною, тому що якщо розкрутити дуже сильно, то рикошетом може вас боляче ударити і навіть трішки покалічити.

Якщо ж ви володієте не такою хорошою формою, а тонкою чутливою душею і хоч невеликою краплею співчуття і хочете кинути чоловіка якомога м’якше, то слідує під нього що-небудь підстилати. Що-небудь не особливо потрібне, від чого теж давно хотілося позбутися, але приводу не було. Добре підійде яка-небудь не дуже близька подруга, яка вже давно дістала вас своїми кривляннями старіючої Ави Гарнер і опівнічними розповідями про підлих чоловіків, що не розгледіли за її пишним бюстом ніжну раниму душу. Таким чином ви зможете розлучитися відразу з двома обридлими об’єктами, пом’якшивши одному біль втрати пишними формами і підкинувши іншому ще одну тему для опівнічних розповідей.

Якщо ви хочете позбутися чоловіка назавжди, то краще всього зіштовхнути його в прірву. Наприклад, фінансову. Для цього потрібно володіти не стільки фізичною силою, скільки юридичною. Тоді ви легко зможете зробити це всього лише двома пальцями, в яких буде затиснутий шлюбний контракт. Жінка, що зважилася на такий варіант, повинна мати не тільки рішучий характер і аналітичний склад розуму, але і бути вельми далекоглядною. Відточити майстерність ведення бойових дій можна грою в шахи або «Монополію».

Якщо ви, навпаки, не хочете кидати чоловіка зовсім, а тільки дати йому відійти недалеко, прогулятися по окрузі, то слід його спочатку міцно прив’язати. Тут будуть корисні деякі знання геометрії, застосовуючи які ви зможете, зменшуючи або збільшуючи радіус зв’язуючого вас елементу, регулювати довжину прогулянкового кола. Не забувайте, що діти — звичайно, квіти вашого сімейного життя, але тільки сильна коренева система забезпечить процвітання. Відповідно, чим більше кольорів у вашому житті, тим глибше вростає чоловік в сімейний ґрунт.

Найважче кинути чоловіка, якого ви протягом довгого часу ретельно і копітко пристосовували під себе, надаючи йому потрібну форму, яка виявилася у результаті формою бумеранга. Такий чоловік завжди повертатиметься, як би далеко і сильно ви б його не кидали. Він падатиме з неба прямо до вас в руки трохи обшарпаним, подряпаним і жалюгідним, але, навіть привівши його в порядок, вам все одно через якийсь час захочеться його викинути. І тут, щоб обдурити закон підлої і хитрої чоловічої природи, потрібно діяти прямо протилежно чоловіку-бумерангу, тобто безжально. Краще всього спритністю і виверткістю. Як слід розмахнувшись і кинувши, потрібно щонайшвидше і далі відбігти від цього місця, і тоді є вірогідність, що, повернувшись, чоловік потрапить в які-небудь інші руки, милосердно протягнуті необережною мисливицею. І тоді ви зможете полегшено обтрусити свої і спокійно зайнятися своєю подальшою деревообробною діяльністю.

Пам’ятайте, що всі чоловіки різні і по-різному поводяться при киданні. Чим чоловік легковажніший, тим м’якше він приземляється. Він може навіть відскочити і продовжити свій політ вже в іншому напрямі, залишаючи в небі лише інверсійний слід спогадів про ваші невагомі відносини. І ви навіть не встигнете прислухатися до обережних розкаянь вашої совісті, як він зникне за горизонтом.

Чоловіки ж ранимі і крихкі при ваших грубих і раптових діях можуть розбитися. Краще всього їх просто небагато підштовхнути в потрібному напрямі, уникаючи різких рухів. Тоді, швидше за все, він образиться і піде сам, благородно залишивши вам все, до чого у нього ніяк, при його м’якій натурі, не доходили руки, щоб викинути.

Чоловіків же важких, з нерівними краями і особливо з щербинами, кидати важко і почасти боляче. Вони можуть кинути на збереження взаємин всю свою силу тяжіння, тертя, створюючи несподіваний опір. Тут доведеться пригадати всі свої знання фізики, що випадково осіли в голові за шкільні роки, і застосувати некволу протидію.

Важко кинути чоловіка хитрого, глейкого і дволичного. Велика вірогідність, що залишаться важковиводимі плями не тільки на килимі, але і на руках, тому краще всього діяти в м’яких рукавичках сильнодіючими засобами.

Ну і звичайно, найважче кидати розумних чоловіків, добрих, порядних, люблячих і чуйних. Тому що немає такого способу, який не зробить їм боляче і не залишить на вашій совісті неприємного брудненького нальоту на все життя, що залишилося. Але ж таких чоловіків і не кидають, чи не так?

Джерело

*
Нагору