Класика Поезія Проза Усяка всячина Прислів'я, приказки Перевiр себе! Хихітня Відгуки



*

Щоб уникнути зрад, досить поговорити з дружиною і захопитися чоловіком

(c) "Washington Profile"

Відомий психолог Віллард Харлі опублікував книгу "Його потреби, її потреби. Як створити міцну сім'ю", у якій проаналізував, що робить чоловіка більш сприйнятливим до любовних інтриг. Харлі вивчив більш 10 тис. історій адюльтеру й опитав близько сотні чоловіків і жінок, що мали досвід позашлюбних зв'язків.

На думку Харлі, головна проблема давно відома і зрозуміла усім: часто хтось із подружньої пари більше уваги приділяють своїм справам і думкам, чим чоловіку (дружині). У результаті ті починають шукати розраду в інших людей. Харлі відокремив п'ять способів утримати жінку від зради.

1. Щоб утримати жінку від зради необхідно підтримувати в ній почуття прихильності. Для більшості жінок прихильність означає безпеку, захист, комфорт і підтримку. Тому чоловік повинний постійно сигналізувати дружині, що він підтримує і захищає її, що він сприймає її проблеми як свої, а також, що він пишається нею.

2. Неймовірно важливе спілкування чоловіка й дружини. Жінки мають потребу в чоловіку в тому числі і для того, щоб говорити з ним. Дослідження Харлі показало, що після весілля чоловіки часто перестають розмовляти з дружинами, що стає причиною багатьох проблем, зокрема, жінки починають шукати іншого співрозмовника.

3. Жінки мають потребу в чесності й відкритості. Дружина хоче цілком довіряти своєму чоловіку в усьому, що стосується його минулого, сьогодення і майбутнього. Якщо дружина відчуває, що чоловік обманює її - це руйнує її почуття безпеки.

4. Справжня сім'я немислима без взаємних фінансових зобов'язань. Жінки мають потребу в грошах, щоб жити комфортабельно. Жінки розраховують на те, що їхні чоловіки розуміють це.

5. Виконання сімейних зобов'язань. Дружина розраховує, що її чоловік буде гарним батьком і буде виконувати визначені обов'язки по домівці. Переважна більшість жінок інстинктивно бажають створити свою домівку і завести дітей. Більшість жінок також розраховують, що їхні чоловіки будуть лідерами в сім'ї і візьмуть на себе головні матеріальні й моральні зобов'язання.

Щоб утримати від зради чоловіка необхідно вирішувати інші проблеми

1. Насамперед чоловіки мають потребу в сексуальному задоволенні. Типова дружина, за даними Харлі, не розуміє, що чоловік так само має потребу в сексі, як вона в прихильності.

2. Чоловіки мають потребу в компаніях для відпочинку. Чоловіки розраховують, що дружини стануть їх компаньйонами, наприклад, будуть випробувати той самий захват від риболовлі, футболу і т.д., що дружини будуть віддавати перевагу тим самим фільмам, що і вони. Після створення сім'ї дружини часто намагаються нав'язати чоловікам своє розуміння дозвілля й відпочинку, що викликає в чоловіків бажання відпочивати десь подалі від дружини.

3. Чоловіки мають потребу в привабливих дружинах. Чоловіки хочуть, щоб їхні дружини були красивими.

4. Чоловіки вважають, що їхній будинок - їхня фортеця, безпечне й мирне місце. Удома їх не повинні лаяти, вони не повинні зіштовхуватися зі скандалами й невдоволенням. Удома їх повинні зустрічати з радістю.

5. Чоловіки мають потребу в захопленні ними. Дружина потрібна для того, щоб пишатися чоловіком. Дружини повинні бути в захваті від того, наскільки гарні й чудові їхні чоловіки. Захоплення - найкраща мотивація для чоловіка. Щоб домогтися від чоловіка чогось - дружинам досить сказати, як вони високо цінують зусилля чоловіка і як було б гарно, якби він зробив ще небагато.

*
Нагору